Ny Analyse

Invest for Impact Denmark foretager i øjeblikket en analyse af det danske marked for impact- og bæredygtige investeringer. Det er første gang at markedet kortlægges på denne måde i Danmark og vi glæder os til at præsentere resultatet på vores konference d. 25. september 2024. Investorer kan stadig nå at bidrage til analysen.

Læs mere om, hvordan du kan bidrage og om analysens baggrund og formål nedenfor.

I Danmark fylder begreberne impact, ESG og bæredygtighed meget – men vi ved faktisk ikke, hvor meget det fylder i tal, når vi taler om kapital og investeringer.

Hvad vi imidlertid ved er, at bæredygtige investeringer og investeringer for at skabe impact er nogle af de vigtigste værktøjer til at løse de udfordringer, vi står over for – både som nation og for verden som helhed.

Rundt om i andre lande i Europa laver de opgørelser over de nationale markeder for bæredygtige og impact-investeringer, og nu vil vi gerne bidrage til, at vi får et tilsvarende indblik og overblik for Danmark. Så vi kan sammenligne internationalt. Og så vi kan afdække muligheder og barrierer for at få endnu mere kapital til at søge ind i bæredygtige og impact-investeringer?

På den baggrund tager vi i Invest for Impact Denmark initiativ til – i samarbejde med Rambøll – at få lavet en analyse af det danske marked for impact-investeringer. Det gør vi ved at spørge jer som investorer, fordi jeres investeringer, indsigt og erfaringer er helt afgørende. Vi håber derfor, at I vil bidrage. 

Analysen bliver tilgængelig for alle, så vi fælles kan blive klogere på, hvor stort markedet egentlig er i dag, og hvor det er på vej hen. 

Vi vil også bruge resultaterne fra analysen til at udforme og komme med anbefalinger til en national impact-investeringsstrategi og en handleplan for at nå de strategiske mål.

Ønsker du at bidrage til analysen, kan du få tilsendt link til vores spørgeskema ved at udfylde vores kontakt formular. I besked skriver du ”analyse”

Her finder du alle vores værktøjer indelt i følgende kategorier:

Den 25. september 2024 inviterer Invest for Impact Denmark dig til Danish Impact Investing Summit 2024 – en dag dedikeret til at forme fremtiden for impact-investeringer i Danmark.