Danish Impact Investing Summit 2024

Den 25. september 2024 inviterer Invest for Impact Denmark til Danish Impact Investing Summit 2024 – en dag dedikeret til at forme fremtiden for impact-investeringer i Danmark.

Vi samler aktører på tværs af impact-investeringsfeltet for at dele ny viden, inspirere og skabe refleksion.

Dagen byder blandt andet på:

  • Lancering af resultaterne af analysen af det danske impact-investeringsmiljø (hvor placerer Danmark sig ift. de nordiske og internationale investeringsmarkeder, hvem er impact-investorerne, hvad investeres der i og meget mere)
  • Indlæg fra nationale og internationale impact-investorer (både grønne og sociale impact-investeringer)
  • Fokus på potentialerne og barriererne ift. impact-investeringer
  • Et par indspark til eftertanke …
  • Et møde med andre personer og organisationer, der interesserer sig for at være med til at gøre det lettere og mere attraktivt at investere for impact.

 

Endeligt program følger, men du kan allerede nu sikre dig en af de begrænsede pladser ved at tilmelde dig via linket nedenfor. Deltagelse er gratis.

Danish Impact Investing Summit 2024

Driving Transformation – Together!

 

Tilmeld dig her: Tilmelding til Danish Impact Investing Summit 2024

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til inspirerende og indsigtsfulde timer og slutter af med at byde på en let anretning.

Dato: 25. september 2024 fra kl. 9 -13

Sted: Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Den 25. september 2024 inviterer Invest for Impact Denmark dig til Danish Impact Investing Summit 2024 – en dag dedikeret til at forme fremtiden for impact-investeringer i Danmark.